Cursus Nederlands in Leiden

Cursus Nederlands in Oegstgeest bij Leiden

Wil jij Nederlands leren met veel persoonlijke aandacht? Dat kan bij mij, Patricia, in Oegstgeest. Ik werk met kleine groepen van maximaal 5 personen, voor lessen op maat, en op jouw niveau. Ik focus op wat jij nodig hebt, en geef je dan materiaal. Elke les krijg je persoonlijke feedback.

Flexibel

Wil jij het inburgeringsexamen of het staatsexamen halen? Of wil je 'gewoon' leren communiceren in het Nederlands? Wil je een ochtend of een middag les, of twee? Je kunt kiezen. Ook een vakantie is geen probleem, die plannen we gewoon in. Iedere maand maken we een rooster op maat.

Tijd & plaats

Er is les op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, in de ochtend van 9-12 uur en in de middag van 13-16 uur. Op vrijdag is er conversatieles, nadere informatie volgt. Je kunt één of twee keer per week komen.

De lessen vinden plaats in het Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de lessen zijn dus coronaproof.

Prijs cursus Nederlands

Je mag per maand vooruitbetalen. Als je vier lessen in de maand wilt, betaal je € 216. Vaak doen cursisten ongeveer 20 lessen over een niveau hoger, dus in 20 lessen van niveau 0 naar A1, en nog eens 20 van niveau A1 naar A2 (niveau van het inburgeringsexamen). Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw vooropleiding, het maken van huiswerk, contact met Nederlanders, etc. Van niveau 0 tot aan A2 betaal je dan voor 40 lessen € 2160.

Inschrijven of meer info?

Stuur een mailtje naar patricia[apenstaartje]unitxt.nl of bel mij op 06-4680 5911

Waarom UNITXT&taal?

  • Kleine groepen van max. 5 personen in de individuele groepslessen.
  • Veel individuele aandacht om nu echt Nederlands te leren!
  • Ik spreek meteen Nederlands met je, maar je kunt vragen stellen in het Engels, Spaans en Portugees.
  • Ik ben gecertificeerd en geregistreerd NT2-docent met werkervaring bij het gerenommeerde instituut Regina Coeli (de Nonnen van Vught), Universiteit Leiden en Hogeschool Utrecht.
  • Schrijver en uitgever van de 'Curso de neerlandés para hispanohablantes': Nederlandse grammatica uitgelegd in het Spaans.
  • Beëdigd vertaler Spaans en Portugees. Ik weet wat het is om een taal tot op bijna-moedertaalniveau te leren!

 

UNITXT & taal (taalinstituut NT2, vertaalbureau)

Editorial UNITXT para aprender holandés

Dorpscentrum Oegstgeest

Lijtweg 9, 2341 HA Oegstgeest

patricia[ad]unitxt.nl

06-4680 5911

 

 

© UNITXT 2010-2021
info@unitxt.eu | Wijzigingen voorbehouden Website design amsterdam